Workshop Tweelingzielen


Wil je alles weten over tweelingzielen? twijfel je of je zelf je tweelingziel ben tegen gekomen?

Of is het toch een soulmate? en dan...wat is er nodig? wat moet je precies met de verbinding aan en wat vertelt het over jou.

Hoe pak je dit nou aan?

 

Herken je jezelf en jullie relatie als een ellenlang patroon wat maar niet blijkt te stoppen. Gevoel erin vast te zitten en niet los te kunnen komen?

Hoe werkt dit nu allemaal? en waarom gebeurd er wat er gebeurd? allemaal vragen die veelvuldig worden gesteld.

 

Is het de ware liefde? is er een toekomst? en zo ja/nee wat kunnen we eraan doen om het verdraagzaam te maken? wat is er nodig? en hoe je doe je dat nu allemaal?

In deze workshop komt alles aan bod; de dynamiek van het claimen versus wegrennen, karmische verhalen,telepathische verbinding maken, het doel van separatie periodes, karmische relaties, energetische partnerschap, kundalini ontwaking en alles wat er ook maar gebeurd in deze verbindingen, maar ook oplossingen.

Ik vertel je vanuit mijn ervaring hoe ik een harmonische vriendschap met mijn tweelingziel heb mogen bereiken binnen anderhalf jaar healing. En ik vertel je graag hoe je dit zelf kunt doen, samen of alleen.

Ook gaan we met z'n allen energie voelen en kijken wat daarin gebeurd en ik geef iedereen een stukje mee om thuis mee verder te werken. Het is een interactieve workshop

 

Iedereen is welkom, opgeven is noodzakelijk. Dit is ook geschikt voor therapeuten die meer over tweelingzielen willen leren over hoe er in de praktijk mee om te gaan.

 

 

 Na deze workshop twee keer te hebben gegeven ben ik erachter dat een dagdeel van 3 uurtjes gewoon echt tekort is. Daarom gaat deze workshop in revisie, hij wordt diepgaander omdat ik merk dat daar behoefte aan is. Het wordt tevens een dagworkshop van een gehele dag. In 2020 gaat hiervan dus een nieuwe versie opstarten. Ook zullen ze op een andere locatie gaan plaatsvinden, daar later meer over.

En omdat het een dagworkshop wordt komen de volgende onderdelen aan bod:

 

- Ontstaan van tweelingzielen

- Verschil tweelingziel/scheppingssoulmate

- Verschillen zielverwant, diepe scheppingssoulmate, verwanten

- Werking van een zielengroep

- Telepathie ontvangen en gebruiken doel en werking

- Karmische lessen oplossen

- Seperatiefase en zijn doelen

- Karmische partners doel/omgang

- Doel en zielenmissie

- Waarom ontkoppelen?

 

Verder zitten er diverse oefeningen in de workshop waarin je zelf aan de slag gaat met jullie gezamenlijke krachten en het openen van de telepathie.

Tot slot ontvangt iedere deelnemer nog een mooie reis om de antwoorden te bewerkstelligen en een mooie aanbieding voor in de praktijk.

 

Kosten: 75 euro,- inclusief naslagwerk en schrift

Tijd: van 10:00 tot en met 17:00

Locatie: wordt later bekendgemaakt

Data: Nog geen data gepland, wordt 2020

 

Als je informatie wilt ontvangen vul dan onderstaand formulier in dan krijg je bericht zodra er datums bekend zijn.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.