Workshop Tweelingzielen


Wil je alles weten over tweelingzielen? twijfel je of je zelf je tweelingziel ben tegen gekomen?

Of is het toch een soulmate? en dan...wat is er nodig? wat moet je precies met de verbinding aan en wat vertelt het over jou.

Hoe pak je dit nou aan?

 

Herken je jezelf en jullie relatie als een ellenlang patroon wat maar niet blijkt te stoppen. Gevoel erin vast te zitten en niet los te kunnen komen?

Hoe werkt dit nu allemaal? en waarom gebeurd er wat er gebeurd? allemaal vragen die veelvuldig worden gesteld.

 

Is het de ware liefde? is er een toekomst? en zo ja/nee wat kunnen we eraan doen om het verdraagzaam te maken? wat is er nodig? en hoe je doe je dat nu allemaal?

In deze workshop komt alles aan bod; de dynamiek van het claimen versus wegrennen, karmische verhalen,telepathische verbinding maken, het doel van separatie periodes, karmische relaties, energetische partnerschap, kundalini ontwaking en alles wat er ook maar gebeurd in deze verbindingen, maar ook oplossingen.

Ik vertel je vanuit mijn ervaring hoe ik een harmonische vriendschap met mijn tweelingziel heb mogen bereiken binnen anderhalf jaar healing. En ik vertel je graag hoe je dit zelf kunt doen, samen of alleen.

Ook gaan we met z'n allen energie voelen en kijken wat daarin gebeurd en ik geef iedereen een stukje mee om thuis mee verder te werken. Het is een interactieve workshop

 

Iedereen is welkom, opgeven is noodzakelijk.

Kosten: 20 euro pp

De avond begint om 19:30 en duurt maximaal tot 22:30
Deur open 19:00

Data:  10 september 2019  - LET OP LOCATIE GEWIJZIGD; Verplaatst naar Nieuwste Tijd Purmerend

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.