Zielheling


Door het medicijnwiel te lopen kunnen we onze situaties veranderen en daar ook onze soulmates/tweelingzielen in meenemen
Door het medicijnwiel te lopen kunnen we onze situaties veranderen en daar ook onze soulmates/tweelingzielen in meenemen

In de kern van het verhaal gaat het er om dat wij tweelingzielen en soulmates ontmoeten omdat het de meest zuivere vorm van liefde is, gelijke aan  'goddelijke' liefde. Deze vorm van onvoorwaardelijke liefde is dezelfde als die het universum voor ons meedraagt, er ervaren scheiding en verscheuring omdat de spiritwereld van ons verlangd dat wij het in onszelf gaan zoeken. Je kunt er slechts naar verlangen als je er al door aangeraakt bent tenslotte, anders zou je het niet herkennen als het je in een andere vorm toe zou komen.

 

We dienen onafhankelijk te worden van die partner waar naar we verlangen en vanaf de ontmoeting wacht ons een zeer lange en pijnlijke route naar heling. Je komt erachter dat de huidige liefdesvormen gebaseerd zijn op ilussies, kussen en seksualiteit niks te maken hebben met binding, geen verzekering zijn dat iemand blijft. We mogen daarin ontdekken, allemaal, stuk voor stuk dat anderen ons niet gelukkig maken maar wij uiteindelijk alleen maar onszelf gelukkig kunnen maken.

 

Tweelingzielen en soulmate ontmoetingen zijn geen gelijke in voeling, echter hebben ze wel hetzelfde doel. Zij zorgen er voor dat wij gemotiveerd zijn om hen als spiegel te gebruiken, we kijken naar een andere versie van wie wij zelf zijn. We kunnen de ander bekritiseren en zeggen dat de ander ons gebruikt of van "twee walletjes eet". Maar van wijzen leer je niets, waar gebruik jij? waar eet jij van twee walletjes? De ander weerspiegelt onze schaduwdelen die diep in ons onderbewustzijn liggen. Wanneer deze worden 'aangeraakt' ofwel getriggerd, schieten we in een emotie. Boosheid, verlangen, verdriet en meestal een enorm verscheurd gevoel. We worden geconfronteerd met ons eigen karma, onze eigen imperfecties. Door deze gelegenheid kunnen we 'zien' wat er met ons gebeurd. Zodra we dingen in kunnen zien van onszelf, ook de dingen die we het minst prettig vinden, kunnen we deze helen. Veel pijn en scheiding is al ver in ons zielsleven of soms zelfs tijdens onze scheppingstijd al gecreert door trauma dat we daar hebben opgelopen.

 

De kracht van Sjamanistische heling zit hem in het activeren van processen in deze 'ongeziene delen'  in onszelf, we kunnen de ziel volledig binnenste buiten keren en volledig vrij maken van alle opgelopen trauma tijdens ons gehele zielsleven. Vanaf de tijd dat wij slechts een vonk waren in het universum tot nu en alle tussenliggende levens in alles wat wij ooit zijn geweest.

Met onder andere het medicijnwiel te gebruiken in alle lagen van jou bewustzijn komen alle trauma's die diep liggen stuk voor stuk, naar boven. Ook geef ik diverse helingen naast het medicijnwiel tijdens het traject, wat er maar nodig is. We helen de gehele ziel en keren jou hele situatie binnenstebuiten om uiteindelijk jou ziel weer samen te brengen in volledigheid. Daarin zal je weer verbinding voelen vanuit je ziel, je zult geluk vinden in je eigen welzijn en alle zielstrauma's en opgebouwd negatief karma wordt stuk voor stuk geheeld. 

Je houdt uiteindelijk compleetheid en een verdere weg naar nog meer verlichting over, je zult je gidsen vinden tijdens dit proces, alles wat er maar nodig is om volledig terug in de eigen kracht te komen.

 

Gemiddeld duurt dit proces een jaar wanneer er intensief gewerkt wordt, hoelang iemand nodig heeft is geheel afhankelijk van welk werk er al is gedaan voor hiermee gestart wordt. Ook hangt het af van hoe compleet je zelf al bent en hoeveel delen er nog opgehaald mogen worden om jou compleet te maken.

Meestal na ontkoppeling begint de laatste fase van het compleet worden pas echt, meer daarover op de pagina ontkoppeling.

 

Meer informatie over mijn healingen vindt je op deze pagina

 

Ik bied voor tweelingzielen speciale pakketten aan om de groei en de inzichten te ondersteunen zodat er op een makkelijkere en snellere manier door alle karmische lessen gewerkt kan worden. Je krijgt hierbij de volledige ondersteuning die nodig is om jullie beider karma ten aanzien van elkaar op te lossen en beide partijen vrij te maken van deze verbinding en beide in de kracht te komen. Kijk hiervoor op deze pagina.

 

 

Nog vragen? Stuur een mail naar info@inlichtenkracht.nl