Zielsliefde; het proces en doel na ontkoppeling

Lieve zielen, zielsliefde is bedoeld om je eigen goddelijkheid terug te vinden in de weg tussen vele levens die zijn geweest en onopgelost karma. Wanneer de weg van het 'samen' is ingezien en het karma deels al dan niet helemaal aan een enkele zijde is opgelost, kan men worden ontkoppeld. De intense verbinding maakt plaats voor een rustiger vaarwater voor beiden en er komt ruimte om meer tot de eigen persoonlijkheid te komen, meer diepte te vinden in jezelf en dichter tot de ware goddelijkheid te komen.

Waarna de ongeheelde helft kan leunen op de geheelde helft en zo tevens het geplaveide pad kan lopen.

Zo worden twee ooit afgescheiden delen, samen een eenheid met het 'al'. De liefde die wij voor elkaar voelen is eender aan het 'alles' en 'niets'.

 

 

 

Het eerste proces 'alleen'

Na ontkoppeling duurt het ongeveer vier tot zes weken voor je je meer 'los' voelt, vaak komt het voor dat door de nieuwe afstand de ziel aan de andere zijde in een soort angst vervalt en zich afvraagt waar je bent gebleven. Het doet verder niets af aan de onderlinge gaves, telepathisch communiceren kan nog steeds, alleen je moet weer even iets meer moeite doen om te voelen. Vaak in de eerste fase voel je veel gemis en verdriet ten aanzien van elkaar maar je kunt het ook beter relativeren en je hebt eerder door welke gevoelens van jou zijn en welke niet. Ook met een soulmate, die toch echt wat verder van je af staat kan je dit ook heel intens voelen. Je krijgt in je hart meer ruimte voor andere dingen en voor de meeste mensen wordt het als een verademing ervaren om los te zijn. Eindelijk gaat de focus terug naar het eigen leven en krijg je ruimte om jezelf beter te ontwikkelen en minder op de ander te hangen.

Vaak komen er ook pijndelen vrij die voorheen werden opgevuld door de ander, zeg maar gerust aan beide kanten, alleen wordt het door de ander pas gevoeld wanneer hij/zij daar aan toe is, wanneer het daar door een situatie wordt getriggerd en dat karma ook aan de andere zijde door omstandigheden los wordt gemaakt.

Mijn ervaring is dat mijn tweelingziel veel sterker in zijn schoenen is gaan staan en veel meer een eigen persoonlijkheid heeft gekregen, ook is er veel meer vertrouwen gekomen in deze vriendschappelijke relatie, iets wat hem duidelijk eerder veel te dichtbij kwam. Hij is veel meer gaan groeien en duidelijker geworden met grenzen aangeven. Al zoekende zal ook hij hierdoor gedwongen zijn een weg te vinden in zijn karma wat los is gekomen omdat ook hij mij nu eenmaal moest loslaten.

Mijn soulmate is sinds de loskoppeling ook eindelijk een eigen leven gaan leiden en ik heb hem in een half jaar enorm zien groeien, ook hij wordt klaargestoomd op een nieuw proces in zijn transformatie. Zonder ontkoppeling en zonder mij los te laten, had hij nog eeuwig in zijn cirkeltje blijven draaien. En toegegeven feit, ik ook.

 

Na loskoppeling is het ieder voor zich en alle neuzen gaan gewoonweg steeds meer dezelfde kant op omdat je eindelijk elkaar echt kunt loslaten zonder steeds weer terug te vallen in afhankelijkheid naar elkaar en daar willen naartoe.

 

De vrouwelijke leidende zijde ervaart hierin ook zeker nog triggers en karma op te lossen, maar de eigen kracht zal steeds meer een doel zijn wat makkelijker behaald wordt. De vrouwelijke energie leidt het proces, het echte loskomen kan een half jaar in beslag nemen voor je echt in die volledige compleetheid kunt gaan zitten. Een fase wat zonder ontkoppeling van de ongeheelde mannelijke zijde iets onmogelijks is, omdat de mannen nog veel meer dingen hebben op te lossen, zouden ze jou als vrouwelijke energie alsmaar omlaag blijven trekken in hun energie. Daardoor blijf ook jij in cirkeltjes hangen en kan je niet door om jou diepere lagen te helen, eeuwig zonde want het kost enorm veel tijd.

 

 

Na het alleen, een nieuw begin

Dit speciale verhaal is voor de mensen die zich daarin voelen resoneren, want niet elke tweelingziel of soulmate komt dus terug. Ik heb ook mensen in de praktijk die zich gewoonweg alleen maar los hoeven te maken en gewoon een nieuw persoon op hun pad zullen krijgen, of niemand meer en gaan alleen verder. Ieder verhaal is anders.

 

De lichtwerkers tweelingzielen en soulmates, soms met drie of meer hebben een belangrijke taak. Deze mensen voelen vervulling in dienstbaarheid en een blijvende liefde naar elkaar.

Vanuit deze blijvende liefde komt er een weg vrij voor een missie samen, maar deze kan alleen vervult worden met twee of drie hele zielen. Het doel is dat de vrouw de man (of mannen) zelf leert meenemen in de verlichting, energetisch op afstand verbinding houden en liefde sturen zijn daar zeker onderdeel van, als er op afstand ook heling gestuurd mag worden naar de andere kant zijn ook daar zeker methodes voor waarop je de ander kan helpen. Het is een komen en gaan in energie, telepathie, kijken hoe het met ze gaat en even vooruit duwen wanneer je voelt dat ze een fase door mogen lopen, naar het volgende station. Deze vrouwen (en mannen) hebben een verantwoordelijke taak waarbij een degelijke opleiding, loyaliteit, zelfkennis, vertrouwen en integriteit een groot onderdeel van de lessen zijn. Hoe los je ook komt, de ander blijft je lessen leren, zodat je wanneer hij terug komt op alles ben voorbereid en emotioneel sterk genoeg bent om de leiding te geven en alles wat je samen gaat tegen komen het hoofd kunt bieden.

 

In deze tijd komen veel van deze mannen terug bij de vrouwelijke energie voor een nieuw begin. Wanneer de vrouwen heel zijn en voor die tijd al zeker gevoel hebben dat een van deze mannen de 'ware'  is, wacht een zware taak.

Deze mannen zullen terugkeren en staan nu op een punt van willen helen, de vrouwelijke energie dient hier klaar voor te zijn en kan alleen als zij heel is. Als zij heel is heeft zij de kracht om hem te dragen, uiteindelijk naar ook zijn heelheid.

 

Dit nieuwe begin is nodig om de banden in de nieuwe energie aan te leggen en men dient hier zuinig mee om te gaan. De mannelijke energie zal in gaan zien op een bepaald punt dat er geen weg meer terug is, dan zullen ze komen.

Pas als ze de moed hebben, het inzicht en de wil om alles anders te doen, hun lessen hebben ingezien wacht ook hun dit missie leven op.

 

De liefde zoals wij nu kennen zal voor altijd veranderen, het zal een liefde zijn vanuit eeuwige trouw berustende in dienstbaarheid en ook de mannelijke zielen kennen deze wegen. Zo zullen mannelijke en vrouwelijke energie samen de nieuwe wereld in leiden.

 

Zonder los te komen, zonder los te koppelen blijft dit slechts een sprookje voor alle partijen. Hierin berusten de laatste stappen tot een gelijkwaardig geheel tot het grote goed. En eigenlijk is daar ook niks sprookjesachtigs meer aan, hoe goed we het ook krijgen.

Dat we leren wat liefde daadwerkelijk is, dat is een must. En dit is de enige weg om deze lessen te leren, los van elkaar, elk op onze eigen paden en zonder dat we elkaar voor de voeten lopen.

 

De mannelijke energie zal op de knieeen de vrouwelijke energie eren, bijna smeken om de liefde die zij meedraagt. De vrouwelijke zijde zal hem de ruimte geven, de liefde en heling die hij nodig heeft.

Ahe

 

 

Meer over ontkoppeling

 

Gerelateerde blogs;

 

Afhankelijkheid in relaties

Loslaten

Karma en karmische lessen

Zielcontracten

Mannelijke energie

Vrouwelijke energie

Sjamanistische heling