Zielsliefde - De Soulshock - De weg naar huis

Momenteel worden vele relaties in alle vormen herverbonden of juist losgemaakt van elkaar. Diepe zielrelaties staan voor een grote challenge, de ontwaking is aan de macht. Na dat het karmische deel bij een van de twee van het koppel is voldaan en opgelost, keert de wereld om. Zie deze blog als een vervolg op voorgaande over de fases.

Wanneer deze fases min of meer doorleeft zijn en de leidende partij ook daadwerkelijk de leiding neemt en zichzelf dieper serieus gaat nemen. Ontstaat er een herontmoeting tussen beiden partijen, eentje die keihard binnenkomt en allebei in alle lagen van het leven laat doortrillen. Diepere ontwaking is een feit, het is tijd om je dieper te realiseren wie jij bent en wie jou spirituele partner werkelijk is. De Soulshock, een modern nog niet erkend fenomeen.

 

Game over

Game over, er is een cyclus uitgespeeld of wordt uitgespeeld. Het karma van de leidende partij is doorzien en deze komt steeds meer in (meestal) haar kracht te staan. De kracht is onnoemelijk groot en er is geen weg meer terug naar het oude. Alle oude handelingen die er voorheen naar elkaar waren, zijn niet meer mogelijk en alle deuren naar het verleden gaan dicht. Dit is een gebeurtenis die enkele maanden in beslag kan nemen, maar daarin doorzie je de hele puzzel en je gaat alle details in jezelf oplossen die de spiegeling in de ander zijn. Je gaat heel diep en komt nieuwe lagen in jezelf tegen, allemaal dingen die je dacht al klaar te hebben komen nog eens voorbij.

Op een bepaald punt bereikt dit jasje zijn doel en kan je hem uit doen als leidende partij. De volgende partij (meestal de man) is nu aan de beurt zijn karma jegens de leidende partij op te lossen. Bij veel koppels is dit moment aangebroken, bij veel ook nog niet. Maar het is bezig. Vaak weet je wel dat dit moment komt, bereid je voor maar laat gebeuren wat er gebeurd.

 

Keerpunt

Geleidelijk aan bij het oplossen en voltooien van jullie puzzel ontdek je werkelijk wat er al die tijd gaande is geweest. Je praat dit uit, ofwel telepatisch ofwel fysiek, net wat de bedoeling is. Zoals in het vorige blog vermeld, elk koppel heeft in de kern een gezamenlijk pijnpunt, wanneer dit wordt uitgesproken kan dit alles veranderen hoe jullie je over elkaar voelen.

Deze informatie en het bijkomende gevoel brengt emoties teweeg en nog diepere healing, eigenlijk stap je hiermee samen een nieuwe fase in van de doelen die je als koppel dient te behalen in dit leven.

Dit betekend nog niet dat je samen komt, je hebt nog te maken met een vrije wil en vrije keuzes, je laat elkaar weer los en beiden worden vrijer.

 

 

Soulshock

En dan BOEM, wordt je weer op elkaars pad geslingerd. Volkomen onverwacht, het voelt heftig.

De soulshock is iets anders als die eerste herkenningvonk waarin de verliefdheid ontluikt, nee dit is een herkenning in het doel van jullie als koppel en een dieper gaande healing wordt ontwaakt.

 

Kenmerken soulshock

- Je valt terug in alle emoties

- Je voelt de energie van de ander

- Je voelt de energie van eventueel de relatie waar de ander in zit

- Grote verscheurdheid, opnieuw maar anders

- Er is een nieuwe verbinding gelegd, vanuit zuiverheid en licht

- Versnelde ontwaking, net als de eerste tweelingziel/soulmate ontmoeting

- Alles valt opeens op de plek inhoud/doel relatie en wat er mee te doen

- Je lijkt op een dieper niveau samen te smelten (gebeurd ook gewoon na loskoppeling)

- Er zijn op zielniveau dingen uitgepraat of worden uitgepraat (telepathisch)

- De relatie krijgt een dieper niveau (op afstand)

- Geen last meer van eventuele negatieve entiteiten in de verbinding, ook al zijn die er wel

- Beide partijen zijn geinspireerd tot nog dieper in zichzelf te gaan

- Geen sensuele aantrekking meer

- Neutrale lichte energie tussen twee mensen (no issues)

- Bijkomen van het moment kan een dikke week in beslag nemen.

 

 

De weg naar huis

Op dit punt worden twee partijen opnieuw (her)verbonden. Dit gebeurd alleen met liefdeskoppels, niet met koppels die vriendschappelijk blijven. Die krijgen ook een nieuw punt, maar dat is niet zo intens en bied slechts inzicht. (het blijft bij de kern van de afstand van de relatie en als die is uitgepraat is alles gewoon goed. Ook daar is verdere actie aan de andere partij)

Dit opnieuw herverbinden (en daarin toch los kunnen laten) heeft als doel om beiden te stimuleren in de weg naar huis. De leidende partij is op dit moment in staat om de ander te 'dragen' door zijn/haar lessen heen naar huis toe. Omdat eentje de verbinding met "thuis" al heeft gemaakt kan de ander op deze energie mee gedeien. Door het licht in de verbinding hoog te houden en nog meer oude pijn in het ' zelf '  op te lossen en dus door te groeien kan de volgende partij zo snel als nodig mee gaan groeien.

Deze krachtige shock en snelle ontwaking helpt twee mensen sneller op weg naar zichzelf en naar huis en dan de positieve vibe tussen twee mensen vasthouden en er moeite voor doen om de ander te helpen.

Niet voor een relatie, nee voor een hoger doel. Je hebt samen een taak te vervullen maar eerst moet de volgende partij ook zijn werk doen, dan doet het lot de rest vanzelf.

Deze  "shock"  zorgt voor een versnelde weg voor twee en is een cadeautje voor koppels die snel groeien en veel aandacht voor de eigen ontwikkeling hebben.

Dit keer is het serieus en volhouden geblazen. Blijf de ander ondersteunen en kracht geven, licht en liefde en vooral dat vertrouwen. Stel je niet meer afhankelijk op, dit gaat om samenwerking en heling, onder elkaars vleugels. Beiden partijen worden klaargestoomd op fysieke samenwerking.

Leer wel je karmische lessen, deze roep naar huis eist de volle aandacht!!

 

Je inspireert elkaar tot nog meer zelfliefde en kracht, vanuit deze kracht kan de leidende partij die wel verbinding heeft met "thuis" zich zodanig opstellen dat er geen issues meer zijn. De andere partij kan hiermee volledig ook tot zijn kracht komen en er wordt daarmee ruimte gelaten voor verdere groei.

Van hieruit kan alles opnieuw opbloeien op een andere energie dan voorheen en de weg naar huis kan stapje bij beetje samen worden opgepakt. Op zielniveau is alles nu in orde.

 

Een shock met een goed einde, wat feitelijk net een begin betekend.

 

Meer gerelateerde blogs:

Eerstgenoemde blog over fases

Mannelijke energie

Vrouwelijke energie

Karmische fouten oplossen

 

 

Meer weten over tweelingzielen? workshop bijwonen?

Kijk op workshop tweelingzielen

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0