Tweelingzielen - Een begin en een eind - De weg vanaf 2014 tot 2019- Wat is er te leren uit deze tijd?

Lieve volgers en lezers, vanaf heden zullen alle artikelen over tweelingzielen en soulmate processen die ik schrijf naar deze website verhuizen.

In 2018 is de hele kijk op tweelingzielen door een aardige reset gegaan, veel dingen die we dachten dat waar waren bleken niets meer dan een illusie, een wassen neus, een appeltje voor de dorst.

Mijn eigen proces ging zoals voor velen ook per 2014 in, onbewust. Inmiddels zijn vele processen verder en is er veel duidelijkheid gekomen in de werkelijkheid. Een werkelijkheid die door nog steeds een zeer grote groep ook NIET erkend wordt. Er is op een grote schaal nog steeds zeer veel onduidelijkheid en een oogkleppen visie die de scepter zwaait en door onderlinge ervaringen nog steeds in stand wordt gehouden.

Het blijft natuurlijk jou eigen keuze om uit jou illusie te stappen, toch wil ik met dit blog even een verloop geven van wat er nu eigenlijk gebeurd is afgelopen vijf jaar en wat wij daarvan kunnen leren op grote schaal. Ook geef ik iets meer prijs dan gebruikelijk is misschien over het proces. Ik ben inmiddels tweelingziel-af, maar niet soulmate- af, dat proces is nog altijd gaande. Wat bedoel ik daar nu mee?

 

 

2012/2015 opening groter bewustzijn

Tussen 2012 en 2015 ontmoette velen tweelingzielen elkaar, voor dat dit gebeurde waren er al enkelingen die dit proces al hadden doorlopen. Deze enkelingen vormen op dit moment (vanaf 2016 ongeveer) een baken, als een soort Elder om zorg te dragen over de groep die in deze tijd voor het eerst met de tweelingziel te maken heeft gekregen. Ik was eentje van hen, toen achtentwintig jaar en ik stapte niets vermoedend bij mijn toen autorijd- instructeur in de auto, wat mij een zeer groot vertrouwd gevoel gaf. Ik was tamelijk onbewust en zoals velen, ik dacht toen der tijd, toen ik bewust was dat ik alleen op de wereld was. Ik ben tot precies een jaar daarna onbewust geweest van wat er tussen ons gaande was. Ook ik kwam vanuit een burned-out, omdat mijn toenmalige droom in duigen viel en duidelijk niet voorbestemd was en de grond letterlijk onder mijn voeten vandaan werd getrokken.

In 2012 is er een poort geopend naar groter bewustzijn, zoals we allemaal inmiddels wel weten. Daarmee gepaard gaat de grote mate aan tweelingzielen ontmoetingen. Liefde is het enige middel om ons mensen wakker te schudden om deel uit te gaan maken voor een groter geheel en daarom gebeurd dit op deze niet te overziene grote schaal.

Niet iedereen heeft een tweelingziel, al denkt men dit wel. Een tweelingziel manifesteer je niet, dat moet je ook eigenlijk helemaal niet willen. Want wat is nu precies een tweelingziel?

 

Wat is een tweelingziel?

Elke ziel is opgebouwd uit delen, elk deel ziel vertegenwoordigd voor ons een les. Dit alles is allemaal opgeslagen in ons zielgeheugen als een soort karmisch pad, ons ziel contract. (meer uitleg hierover in dit blog). De zielen die nu op aarde leven zijn niet compleet, deze incompleetheid is de stimulans tot het vinden van de liefde en werkte oorspronkelijk zo in de oude overtuigingen (een partner nodig hebben om te overleven?).

Dit verliesgevoel (gemis van partner) is een heel normaal gegeven als je er meer over weet, meer uitleg over de ziel in dit blog.

 

Als je weet dat een ziel in elk leven, bij elk trauma een stukje van zichzelf verliest. Dan kan je begrijpen dat wij oude zielen enorm veel delen van ons zelf verloren moeten hebben. De harteloosheid door de eeuwen heen heeft een flinke aanslag op onze ziel gehad en dat is wat wij nu allemaal mogen helen. Deze heling is nodig om mee te kunnen flowen met de hogere frequenties van de nieuwe tijd, er is geen ontkomen aan en iedereen wordt met deze uitzuivering geconfronteerd door middel van transformatie. Voor de meer wijze oude zielen is een tweelingziel op het pad te brengen DE katalysator tot versneld loslaten van al deze oude negatieve wonden die de ziel door de tijd heen allemaal opgelopen heeft. Tweelingzielen stimuleren elkaar om de diepere wonden waar je anders nooit bij zou kunnen te triggeren.

Veel van die wonden liggen in het verlies van elkaar (ofwel een andere ziel), daarom verlangen tweelingzielen meestal zo naar elkaar of lopen er juist van weg (de pijn ligt te diep) Een tweelingziel is ook ontstaan vanuit de eigen verloren delen van jezelf, al die keren dat jij jezelf bent verloren in het verlies en de verscheuring van de scheiding in eerdere levens creëert losse delen die een plek krijgen in het universum(ofwel jou diepe ziel onderbewustzijn). Al deze delen kom je tegen in een nieuw geschept persoon die jouw feilloos spiegelt, die spiegeling is een zeer pijnlijke confrontatie waar je tegenaan blijft lopen net zo lang tot je de lessen waar jij tegenaan loopt geleerd hebt. Zolang jij niet begrijpt wat jij van jezelf mag leren zien, zal zich de karmische situatie blijven herhalen. Het is een zware verantwoordelijkheid om jullie pad samen te plaveiden, de rust en harmonie tussen twee personen terug te vinden. Wanneer die missie geslaagd is, blijkt meestal de tweelingziel of uit het leven te verdwijnen of er blijft een vriendschap over. Net wat er in jullie ziel contract bepaald is, dat is voor iedereen ook weer anders.

Iedere tweelingziel mag leren welke vorm liefde er tussen jullie bestaat, dat het onvoorwaardelijk is dat is bekend, maar dat zegt niets over of iemand je liefdespartner is. Je vader, moeder of zoon heb je ook onvoorwaardelijk lief, leer elkaars rol kennen in de energie.

 

 

Rolverdeling en doel

Onvoorwaardelijke liefde is door de mens helemaal verkeerd geïnterpreteerd, nu de taak aan jou om deze nieuwe energie te leren kennen, maar dan moet je het wel eerst erkennen. Over de rollen leren kennen kan ik je naar dit blog verwijzen. We plakken te snel het label 'liefdespartner' op iemand omdat we dat zelf graag willen. Het ego wil graag veiligheid en geborgenheid voelen en pakt dan de makkelijkste route, namelijk door jezelf afhankelijk te maken van een ander. Je zult zien wanneer je de energie leert helen/balanceren en tot rust brengt, dat er een heel ander gevoel over blijft, een andere vorm van liefde. Die meer rust en vertrouwen aan beide partijen geeft, waardoor de relatie op nieuwe 'geplaveide' energie herbouwd mag worden.

 

Mijn tweelingziel, een man van 28 jaar ouder dan ik, getrouwd en kinderen hebbende. Een Sjamaan in zijn ziel, een echte healer zolang ik weet. Voelde ik al meteen in de eerste bewuste fase dat er geen liefdesrelatie zou komen, in eerste instantie door oude overtuigingen zoals leeftijd etc. je kent het wel. Hij zou voor mij moeten scheiden als dat het geval was, waarom zou ik dat van hem verlangen? Dat was al meteen mijn eerste vraag. En ik kom veel tweelingzielen in de praktijk tegen die of al gelukkig zijn met een soulmate partner en ondanks de tweelingziel ontmoet te hebben er niet voor kiezen om uit elkaar te gaan. Niet vanuit angst, maar ook niet zo zeer vanuit een trouw zijn. Maar gewoon omdat ze weten dat het niet bedoeling is. Deze tweelingzielen zijn vaak maar enkele jaren bij elkaar in vriendschap en in die tijd wordt hun leven wel overhoop gehaald en worden beide gestimuleerd om een enorme spirituele groei te maken en dat is precies de hele bedoeling van dit spel. Ook kom ik veel alleenstaande vrouwen tegen waarvan de tweelingziel ook in een huwelijk zit (dus omgekeerde situatie) en deze vrouwen leven in de ware illusie dat die man voor hen gaat scheiden(veel jaloezie ook, angst tot verlies). Deze vrouwen zitten enorm in afhankelijkheid, maar het doel van dit pad is onafhankelijkheid. Dit betekend niet alleen in je eigen leven op fysiek gebied je eigen boontjes doppen, maar ook op zielniveau. Dit betekend dat je vervulling mag vinden op jou zielpad, liefde in jezelf mag vinden. Die man gaat dat namelijk niet vervullen, die vindt jou veel te claimerig en daarmee stoot je hem juist af. Bovendien heeft hij een vrouw thuis, die altijd wel een rol speelt in de drie-eenheid door hem te manipuleren, ook hij heeft hier een les en jij als vrouw dient haar rol ook te zien. Want zij leert jullie beide namelijk iets en dat karma mag eerst volledig worden begrepen en doorzien door zowel jou, als de tweelingziel. En ja, als het de bedoeling is dat het huwelijk in een scheiding uitmond, dan is dat niet voor jou. Dan is die scheiding bedoelt voor zijn vrijheid en zijn missie voor het groter goed. Jij hebt je eigen missie en je eigen rol in het verhaal, pas als jij onafhankelijk bent en compleetheid ervaart kan je pas een partner krijgen die jou aanvult, niet eentje die de delen die jij weigert van jezelf te zien en te helen weer opvult. Juist door het opvullen ontstaat er een afhankelijkheid en vanuit de afhankelijkheid ontstaat negatief gedrag in beide partijen die weer nieuw negatief karma tot gevolg kan hebben.

 

Veel relaties van voor de nieuwe tijd zijn in energie gebaseerd op een moeder-zoon relatie, waarbij de vrouw het gevoel heeft constant de man te corrigeren en op te voeden. Hiermee maakt hij zich afhankelijk van haar. Ook kan het een vader-dochter relatie zijn, hierbij is de man de dominante factor en haalt de vrouw eigenlijk constant naar beneden. Beide energieën zijn niet de juiste voor een gelijkwaardige liefdesrelatie. In veel tweelingziel relaties speelt deze energie de onderliggende factor waarom er geen liefdesrelatie kan plaatsvinden. Je begrijpt inmiddels dat mijn tweelingziel voor mij past in de rol van de vader-dochter. De reden dat deze energie er is dat is omdat ik vroeger als kind nooit een vader heb gehad en daar duidelijk iets in te helen heb, echter mijn vader is niet spiritueel en ik kan hem alleen maar vergeven voor wat hij heeft gedaan en herinneringen met hem bespreken die hem ook weer verder helpen. Op deze manier kan ik mijn eigen vader-dochter relatie helen, zonder echt middelen op mijn vader toe te passen (wat toch niet zal lukken) maar liefde doet een hoop. Voor mij voelt mijn tweelingziel als de vader die ik als kind nooit heb gehad. Hij daarentegen zal iets met zijn dochter hebben te herstellen en zo laat deze wisselwerking duidelijk zien waar de pijnlijke punten liggen in relaties. Sommige relaties kunnen in energie ge-uplift worden, dat de zoon de volwassen man kan worden in emotioneel bewustzijn, de dochter een wijze moeder kan worden. Die stukken zijn allemaal onze eigen verantwoording. Wel kunnen we de ander stukjes geven en de weg wijzen, maar als de vrije wil er niet is bij de andere partij om te helen is het misschien alleen maar de bedoeling om los te laten. 

Wij mogen allemaal opnieuw leren wie we zijn in een relatie, wat onze rol is. Maar ook hoe we de gelijkwaardige man-vrouw relatie gaan ervaren, nog niemand is zo ver dat we alles weten. We kunnen alleen maar spreken uit eigen ervaring en dat weer doorgeven, het is eigenlijk het wiel opnieuw uitvinden als het om de liefde gaat.

 

 

Soulmates

Er is een groep die nog spreekt over tweelingvlammen/stralen en veel varianten, het labelen van zielconnecties. Vanuit het Sjamanisme (zeer oude kennis, ouder dan dat wij zijn) geloofd zeer zeker in meerdere tweelingzielen. Dit is mogelijk vanuit het principe dat je veel zieldelen verloren hebt, dus hoe meer jij van jezelf kwijt bent, hoe meer tweelingzielen je hebt. Niet iets om blij over te worden, het vertelt namelijk dat jij zeer veel hebt op te lossen in deze tijd. En ook dat is niet iets om blij van te worden want het betekend dat je ontzettend veel diepe lagen in jezelf mag terug vinden om te helen. De snelste weg hierin zijn zielreizen en medicijnwiel healingen om dit proces te versnellen en te versoepelen, dan kan je binnen een paar jaar zeer ver komen hiermee, hoeveel ziel-verlies je ook hebt.

 

Daarnaast ontmoeten velen in dit proces ook soulmates, vaak onterecht aangezien voor een tweelingziel omdat hiermee de liefde zodanig diep, al dan niet zelfs dieper kan zijn dan met de tweelingziel! (mogelijke spirituele ware partner)

Ik heb vorig jaar nog discussies gevoerd met mensen die dit niet geloofde dat dit kon, maar ik ervaar het zelf dat het zo is, dus waarom zou het niet zo zijn?

Toen ik de lessen met mijn tweelingziel geleerd had en ik was klaar om verder te gaan ben ik ontkoppeld van hem*, meteen daarna ontmoette ik mijn soulmate. Een man die ik tevens al vanaf 2014 kende en hij gooide mijn hele leven nog meer overhoop dan alles al was, ik wist dat ik in een verdiepend nieuw proces zou komen. Mijn pad als sjamaan is soms redelijk meedogenloos en deze jongeman maakt daar duidelijk deel van uit. Om nog meer lessen te leren, nog meer verdieping in karma en nog dieper mijn schaduwen in. In heel 2018 kan je stellen dat ik door de dark night of the soul ben gegaan, zoals ze het noemen. Het brengt je tot je diepste pijnen, angst, karma en het jaar eindigde zelfs met een vloek die ik bij mij bleek te dragen. Maar door dit alles, meer verlichting, meer vervulling en meer compleetheid terug gevonden.

 

Vaak ontmoeten we meerdere soulmates die ons allemaal iets spiegelen en iets leren. De bovengenoemde heeft bij mij de hele boel overhoop geschopt en ik heb het gevoel dat ik er nu wel beetje uit ben gekropen maar ik weet ook dat 2019, niet alleen voor mij, de niet geleerde lessen van 2018 gewoon dunnetjes over zal doen. Ik reken me dus nog niet rijk, er is namelijk nog genoeg op te lossen. Ook is er nog een tweede verwant, beide verwanten heb ik een moeder-zoon relatie in. De relatie met de soulmate is na enkele weken gigantische aantrekking gigantisch geknald, omdat zoals het nu is hij mijn zoon is in energie en niet mijn man. Ik wist dat het de bedoeling was om met de soulmate heling op te pakken, ik had niet de juiste energie op dat moment om dat ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Natuurlijk had ik daar veel spijt en pijn van, nu weet ik dat onze scheiding juist veel recht heeft kunnen zetten.

 

Vorig jaar heb ik met mijn tweelingziel het pad volledig kunnen plaveiden in het fysieke (dus na ontkoppeling, daar later meer over). Dit jaar heb ik in energie de kans gekregen balans te brengen en in mezelf te helen wat nodig is in de soulmate relatie zodat ik, mocht hij alsnog terug komen om geheeld worden, ik wel de juiste bij mij draag (dus die van de moeder) en zo plaveit ik de paden tevens met mijn soulmate. Dat voelt voor hem dan vertrouwd en geborgen en zal hem een veilige haven bieden om alsnog zijn lessen op te pakken. Als hij dat wil natuurlijk, het is niet aan mij om die verantwoording op te pakken. En dat is iets wat wij allemaal mogen leren, de verantwoording voor de heling ligt bij de ander. Hoe meer wij (omdat wij nu eenmaal meer weten van onze missie paden) pushen op dat pad, hoe verder weg wij hen drijven van hun zielspad. Wat we juist niet willen. Dus zolang wij afhankelijk zijn in die zin, we willen een relatie met die ander omdat wij weten dat het de toekomst is, daar gaat het al mis. Het is zaak dat volledig los te laten, of het nu een waarheid is of niet. In dit opzicht zijn vooruitziende gaven niet altijd een lust, maar ook een last. Des te moeilijker is dat loslaten, wat juist zo hard nodig is om deuren naar elkaar te openen. Om deuren te openen, moet je ook deuren sluiten.

 

Ontkoppeling*

Om elkaar makkelijker los te laten, de relatie minder intens te maken en/of vrije wil makkelijker te laten stromen, de ander zijn individualiteit weer terug te geven en zo ook aan jezelf; Kan je kiezen voor ontkoppeling.

Ik ben losgemaakt van mijn tweelingziel omdat hij mijn persoonlijke groei enorm tegenhield, met zijn onbewuste lagen waarin zeer veel onverwerkt verdriet ligt, ik ben losser van mijn soulmate gemaakt omdat ik gewoon zijn depressie en negatieve gevoelens letterlijk overnam en zelf ook meteen tot niets meer kwam en dus wederom in mijn groei werd belemmerd. Mijn soulmate kan ik nu zelf controleren of ik wil dat hij mij voelt of niet en ik neem niet meer zijn ellende over, mijn tweelingziel kan mij nog steeds voelen en horen als ik op hem intune en met beide is er nog steeds telepathie mogelijk omdat ze beide zo ver ontwikkelt zijn. (net wat het ziel contract wil)

 

Ontkoppeling is een Sjamaanse formule gebaseerd op alle dimensies waarin zielen aan elkaar verbonden zijn. Wij Sjamanen hebben al gezien dat er per 2020 grootschalig ontkoppeling plaatsvindt. Dit komt zo doordat vele tweelingzielen niet zozeer lichtwerker zijn als wel het Sjamaanse Earthkeeper bewustzijn in zich meedragen. De Sjamaan is de drager van de aarde, de moeder en vader van de kinderen van moeder aarde. Allemaal kennen we diepe (bij vele nog) onbewuste kennis die berusten in zorg voor gewassen, kruiden, ziektes, life-force (levensenergie, prana) alleen mogen we deze opnieuw leren gebruiken in de nieuwe tijd. In 2019/2020 zal het sjamanisme nog een grotere groei gaan doormaken en er zullen steeds meer mensen ervoor kiezen om bij een Elder in de leer te gaan, wereldwijd. Daarop gebaseerd kunnen we concluderen dat vele zielen hun ware doel zullen vinden. En dat doel zal niet worden gevonden zonder het 'ware zelf' te vinden, eenheid met de ziel te vinden waarin ons zielspad duidelijk wordt gemaakt. Onzuiverheid zal steeds meer plaats maken voor zuiverheid, ook in de spirituele wereld, ook onder de Sjamanen zelf. Meer hierover in dit blog

 

Je begrijpt dat hieruit meer onafhankelijkheid zal ontstaan en dan is de keuze tot ontkoppeling een makkelijke, veel zielen zullen tot deze beslissing komen. Wie namelijk meer in zijn missie komt, ontdekt gaandeweg de vervulling hierin en van daaruit kan je ook helder zien welk doel iemand heeft gehad in je leven en dan is loslaten een logisch gevolg. Het hoeft niet te betekenen dat je uit elkaars leven verdwijnt. Een half jaar na ontkoppeling van mijn tweelingziel, waren we via de 5e dimensie overeen gekomen dat we geen liefdesrelatie zouden krijgen. Ik heb met hem eind 2016 een energetische liefdesrelatie gehad en daarin is onze beider kundalini ontwaking begonnen. Dit duurde enkele maanden voort en daarna ben ik verder gegaan, toen ik ontkoppeld was leek dit in hem nog te broeien. Na een energetische ontmoeting en een goed telepathisch gesprek gunde hij mij die andere relatie met soulmate (ook dat is onvoorwaardelijk liefde). Hij zei; 'ga jij maar naar die jongen toe, het is goed zo.'

De tranen sprongen in mijn ogen van deze woorden en zijn energie omarmde mij. Sinds die tijd is bij ons de relatie in harmonie en vriendschap en hebben wij samen onze tendens gevonden, in vriendschap. En dat blijkt heel goed te werken voor beide partijen.

 

Sjamanen en Sjamanistische heling

Vanaf mijn bewuste jaar, dus 2016 ben ik begonnen met mezelf te hezlen. Eerst heb ik dit met IET (Integrated Energy Therapy ) ofwel engelenhealing laten doen. Toen ik meer bewuster werd in meerdere dimensies verloor dit de werking en ik voelde nog vrij weinig van de helingen, hoewel engelenhealing tot de 8e dimensie reikt was ik daar blijkbaar overheen gegroeid. Toen kwam via via bij een Sjamaans Elder terecht en dat bleek de manier te zijn om mezelf verder te helen, sindsdien volg de opleiding tot Sjamaan en ik ben steeds verder in staat mezelf te helen ook tot hogere dimensies. Via deze weg heb ik de paden met mijn tweelingziel geplaveid vanaf begin tot eind 2017 en in 2018 is de harmonie tussen ons ontstaan. De meeste tweelingziel paden duren gemiddeld zo'n drie jaar, maar mij werd een belangrijke taak toegewezen en bovendien was ik altijd al gewend om razendsnel door de stof te gaan. Snel, maar ook tot in detail! Dit heeft een goede reden, namelijk dat er niet zoveel tijd meer is. Wij worden allemaal klaar gestoomd op onze taken en verantwoordelijkheden voor het grote goed, iedereen die ook maar gekozen is om deze paden te lopen. Wij zijn ook daadwerkelijk in staat om in korte tijd veel te helen en uit te zuiveren, tot diep in het DNA en door alle familie lijnen heen, maar ook door de ziels-lijnen heen in onze zielen familie. Sjamanistische heling speelt een zeer belangrijke rol in onze nabije toekomst en wat we nu kunnen doen is iedereen kennis laten maken met de oneindige mogelijkheden in de oude sjamaanse gebruiken die ons in staat stellen om zowel op zielniveau tot werkelijk de hoogst gangbare dimensies en fysiek tot in het DNA aan toe alles op te ruimen wat er ook maar nodig is. Door o.a. gebruik van het medicijnwiel worden tijdlijnen ook tot vooruit in de tijd geheel geplaveid en daarom heb ik in zo'n korte tijd dat pad kunnen leggen en dat is belangrijk, want deze kennis en ervaring bied de basis voor het tweelingziel traject wat ik op deze website aanbied. Iedereen die zich goed inzet kan binnen deze betrekkelijk korte tijd zichzelf helen en de paden leggen voor een nieuw leven samen. Welke vorm deze ook heeft, het is wel belangrijk dat je het doet want dat is jou verantwoordelijkheid en als je die verantwoording tot opruimen van de paden niet oppakt, zal er ook niets veranderen.

Je zult merken dat veel soorten healingen niet meer op je werken naarmate je spiritueel verder groeit, dit heeft er mee te maken dat je ontwaakt in hogere dimensies wanneer er een hoger bewustzijn voor jou komt. En weet dat de meeste healingmethoden alleen maar inwerken op de 5e dimensie en niet dieper of verder komen, engelenhealing komt maar tot de 8e en is daarmee al een uitzondering maar sjamanistische healingen reizen door alle lagen van tijd en dimensies en zijn daarom ook meestal het laatste redmiddel van ver ontwaakte oude zielen. Het is de enige manier om nog diepere lagen aan te raken en te healen, waar andere methoden tekort schieten is het sjamaanse healen far beyond en meer, over alle grenzen en daar voorbij. En dat is precies de reden waarom het deel van onze toekomst uit maakt en de reden dat het zo groeit. Mocht je zelf uit het tweelingziel traject groeien omdat je bijvoorbeeld klaar bent met je stukken, kan je makkelijk doorstromen in het proces tot Sjamaan zonder nog last te hebben van oude lasten wat ook dat proces weer makkelijker maakt. Je kunt het dus prima elkaar doen opvolgen, daarom wordt die roep ook nu in velen zo gevoeld. Dat klopt dan ook, dan is het tevens jou pad om te zorgen voor moeder aarde en alle mensen erop als bijvoorbeeld ook een healer.

 

Hoe zit het dan met partnerschappen en narcisme?

Die vraag zal je nu allicht rijzen? want als je Sjamaan wordt en een taak hebt als healer en je weet dit van jezelf. Hoe zit het dan met je privé leven? met die soulmates die je tegen komt? en allicht is jou ook een narcist het pad gekruist. Nu kan ik slechts vanuit eigen ervaring vertellen en ook wat ik in 2018 allemaal geleerd heb over dit.

Vele hebben zich al over de angsten heen gezet de ander kwijt te raken, andere waren de ander sowieso al liever kwijt dan rijk en weer andere zijn nog enorm in oude denkpatronen aan het hangen en/of dienen hierin nog zeer veel te doorzien.

 

Je hebt altijd van ware liefde gedroomd is het niet? je hebt altijd geweten dat er een partner op jou pad zou komen waar je eeuwig bij zou blijven?

Er zijn geen echte zuivere tweelingzielen als partner samen wereldwijd omdat er ten eerste ontkoppeling en healing dient plaats te vinden en dit in de hele energie nog niet is gebeurd, maar nu pas in 2019 aanvang gaat nemen voor degene die samen een missie hebben. Deze informatie komt rechtstreeks vanuit DE SCHEPPING en van de spirits die dit hele evenement op poten hebben gezet. Ik heb vaker deze vraag van mensen gekregen en kreeg telkens hetzelfde antwoord te horen, maak je dus wakker uit de illusie als je nu denkt samen te zijn met je tweelingziel, je hebt een diepe liefde ontmoet in een soulmate partner en je hebt hier waarschijnlijk je ware partner in gevonden, of je hebt samen nog wat uit te werken qua karmische lessen en dit lijkt toevallig enorm veel op een tweelingziel en je smelt allicht in liefde samen. Dit is dan jou spirituele partner en die heb je of gekregen om dus samen nog iets mee te leren, of je hebt al zodanig veel gedaan dat je nu vrij van karmische lessen bent en er is alleen maar onvoorwaardelijke liefde over tussen jullie. Die kans is echter klein, omdat nog bijna niemand alle karmische partnerlessen geleerd heeft, enkele voorlopers hierop uitgezonderd, loopt iedereen hier nog mee. Hetzij in afrondende fase, hetzij elders in het pad.

 

Je werkt voor het grote goed, je hebt een verantwoordelijkheid gekregen van de spiritwereld om jou kennis en ervaring over te dragen en in de wereld te zetten. Met een praktijk, of het schrijven van een boek of lezingen, of misschien masseer jij mensen of volg je momenteel een opleiding om je energie al een richting te geven. Al deze activiteiten, die tevens een goede afleiding zijn om de ander los te laten brengen meer schepping en liefde terug op je pad zolang het inderdaad jou ziel pad betreft, Vanuit dit werk wat we doen vanuit het grote goed, krijgen we cadeautjes van het universum terug. In vriendschappen die beter bij ons passen als financiële voorspoed en als we echt heel goed werk gedaan hebben in een spirituele liefdespartner.

Deze partner hoeft dus niet perse de tweelingziel te zijn, de tweelingziel brengt je daar wel naartoe, naar meer verrijking en liefde op je pad waardoor je vanuit je ontdekte missie nieuw leven kunt gaan genereren op alle facetten in jou leven. Je beland in de self-forfilling prophecy, die echter ook tegen je kan werken als jij nog teveel handelt vanuit angst en ego gerelateerd gedrag. Je komt zelf namelijk steeds meer in scheppingskracht terecht en elke gedachten die geen liefde is, werkt dan al tegen je. Hieraan zie je al hoe belangrijk die spiegeling van al die karmische liefdespartners is hè?  zowel tweelingzielen als soulmates reageren precies op jou gedachten, tot alle verfijning aan toe! Het gaat niet alleen om wat jij zegt maar ook om wat jij denkt en dan vooral wat voor actie is er wel of niet. Dat alles bepaalt waar jij nu staat in jou transformatie proces, alles!

 

En dat brengt me in een mooi bruggetje naar narcisme. Een onderwerp wat in heel 2018 opeens als donderslag bij heldere hemel op grote schaal uit de lucht leek te vallen.

Wat je ten eerste moet weten,  er werd mij ingefluisterd begin 2018 dat mijn lieve soulmate waarmee het toen recentelijk geknald was een narcist bleek te zijn. Maar ik ben door mijn ervaring als Sjamaan al aardig wat tegen gekomen als het gaat over negatieve entiteiten en ik weet er het nodige van. Ik wist vooraf al dat hij er zo eentje bij zich heeft en hij heeft het me zelfs verteld en dat hij daar bescherming in vindt. Ik zelf ben door die entiteit van hem weer gruwelijk misleid en ik bleef er maar in trappen, daardoor heb ik precies geleerd (en leer nog tot in detail) wat die entiteiten precies allemaal doen. En zoals wij het oorspronkelijk kennen als dat ze je angst geven en enge dingen tonen, je dromen overhoop halen en meer van dat soort verschijnselen, dat is allang niet meer. Ze zijn tegenwoordig veel vernuftiger dan wij denken tot zeer subtiele dingen aan toe zelfs in de dimensies! En dat is belangrijk om te erkennen om te kunnen herkennen. Denk niet dat als wij in dimensies ontwikkelen, het duisternis geen tegenhanger schept? In het universum is alles tenslotte in balans, dus ook dat wordt wel geregeld, geloof me. Denk een beetje logisch na en je kan je bedenken dat mensen die heel spiritueel zijn en graag voor andere zorgen juist een loer wordt gedraaid met bijvoorbeeld informatie dat de ander een heftig ongeluk krijgt bijvoorbeeld. Wat dan helemaal niet waar blijkt te zijn. Dat is een factor, want dat haalt ons uit de kracht.

 

En dat is precies wat narcisten doen, ze vertellen de grootste verhalen maar uiteindelijk komt er niets van terecht. Ze kiezen altijd hun eigen kant en lijken heel sterk, misleiden je, denk aan een verkoper in een elektronica zaak met een net pak en een stropdras om maar even een stereotype te geven. Ziet er mooi uit en gladde praatjes maar onder die laag gaat het alleen maar om winst maken, macht creëren met mooie uiterlijkheden. 

 

MAAR; ik voelde al meteen in het begin dat mijn soulmate zo niet is, niet als je hem op zielniveau bekijkt en dus kijkt naar zijn ware persoonlijkheid. Niet iedereen heeft het vermogen om meteen de ziel in de ander te zien omdat niet iedereen zijn/haar eigen ziel al zodanig kent (wat je in jezelf ziet, zie je in andere).

Na mijn ingefluisterde woorden dat hij narcist was, riep ik ook meteen , nee het is niet waar! Ik ging wel even flink kapot omdat ik nooit met een narcist zou kunnen leven (wetende hij mijn spirituele partner for life kan zijn).

Het raakte daarna natuurlijk wel meteen mijn allerdiepste schaduwdelen aan en het moeilijkste is nog de diepe liefde die bij die persoon ook voelt, maar dat gedrag waar je dan niet mee om kan gaan. Voor veel mensen zeer herkenbaar weet ik.

 

Vanuit deze ervaringen ging ik al snel de link leggen dat narcisten eigenlijk niet bestaan, het zijn mensen die een zeer zware negatieve entiteit bij zich dragen en daarmee die persoon in een 'overleven' karmisch patroon duwen en een hoop ellende bezorgen (waardoor die negatieve emoties juist nog meer versterkt worden). En daarin kan je mensen onderscheiden als mijn soulmate die zich bewust is van deze entiteit en eigenlijk super spiritueel zijn en vanuit daar ons iets kunnen leren over onze eigen diepe duistere stukken (wat hij bij mij heeft gedaan). Maar ook onbewuste mensen die niet spiritueel zijn en dus onbewust bezeten zijn. Deze mensen worden ook wel zielloos genoemd omdat ze ook tot de meest vreselijke dingen in staat zijn zoals moorden en dan nog niets voelen. Dit soort mensen belanden bij detentie  en worden levenslang opgesloten of opereren als terroristen. Sommige mensen noemen het ook wel duivels, die zitten er ook niet ver naast.

 

De bewuste bezetenen kan door bewustzijn in zichzelf en zijn licht te vinden los komen uit zijn eigen karmische cirkel. Mooie is dat deze zielen/mensen echt een groot hart hebben maar door deze energie zich niet volledig in de wereld kunnen zetten. Ze lopen eigenlijk tegen hun eigen gecreëerde muren aan.

 

Ik weet dat ook aan die kant de wens tot ware liefde ligt, ze weten alleen door al die duisternis niet meer hoe ze dat licht kunnen vinden, maar ook zij mogen door hun spirituele bewustzijn ook het pad der transformatie lopen. Ben je nu tegen zo iemand aangelopen, geef ze dan een kans, alsjeblieft. En dit zeg ik niet alleen omdat ik zoveel van mijn soulmate hou, ik zeg dit voor jullie. Kijk naar de ziel van de ander, niet naar de buitenkant of de praatjes.

 

Wij mogen hen namelijk aanraken in hun licht zodat zij zichzelf weer kunnen terug vinden, als deze zielen zuiver zijn kunnen ze naast ons een hele mooie krachtige rol vervullen. Dit zijn zeer sterke zielen die eigenlijk in de kern heel erg onzeker zijn en zijn vergeten wie ze zijn en wat hun magie werkelijk is. Maar je kunt ze alleen maar verder helpen als er in jou geen duistere stukken meer zijn die getriggerd worden in hun aanwezigheid, als je die lessen hebt geleerd ben je in staat om deze personen naar verlichting te begeleiden. En hoe mooi is dat?

 

Sommige vinden er hun spirituele ware liefdespartner in, als de moeder-zoon/vader-dochter karma is opgelost samen en je een volwaardig man-vrouw partner kunt zijn. Sommige kiezen niet voor dit healing pad en dan komt er een andere ziel op je pad om dit samen mee te doen, je kunt van iedereen tenslotte leren.

Niet iedereen wordt ook sjamaan of is in staat dit soort intensieve paden samen te lopen, ik heb er bewust voor gekozen. Maar voor veel mensen is het gewoon beter om die persoon echt los te laten en verder te gaan, heel je eigen pijn en ga dan gewoon door. Mits de ander in je leven in een patroon blijft terug keren, dan blijft dit gebeuren omdat je samen toch echt iets hebt op te lossen. Vaak weet je zelf wel wie dat zijn en wie niet.

 

Ook dit maakt onderdeel uit van jou ziel contracten en hoe dat wordt ingevuld, toch blijft ook hier vrije wil en de ander daartoe de ruimte geven de beste oplossing. We hoeven niet alles voor ze te regelen, als het de bedoeling is zullen ze zelf op een dag tot dit inzicht komen.

Veel zal in 2019 helderheid gaan geven over de partner relaties, sommige zullen al aan de healing beginnen en van daaruit kan het domino effect gewoon zijn werk gaan doen. En wat dat precies inhoud, dat weet niemand omdat we ons voor het eerst op deze paden gaan begeven.

 

Het pad wordt vanzelf geleid

Wanneer je op dit punt gaat begeven, of maar nog maar net kennis maakt met het tweelingziel principe je wordt altijd geleid naar de juiste websites en personen.

Mijn pad werd geleid naar een concept om in 2019 voor tweelingzielen aan de slag te gaan. In mijn zonnewende op 21 december 2018 kreeg ik dit hele concept letterlijk in de schoot geworpen. Er liep in 2018 al een beginnende versie van dit traject, dit is eigenlijk een soort upgrade met als speerpunt om mensen met tweelingzielen en soulmates, ongeacht waar in het proces, te begeleiden. Op de website vindt je meer informatie over het traject en in dit blog zal je zo nu en dan nieuwe artikelen vinden met weer nieuwe informatie over de processen. Juist omdat 2019 het jaar is van de healing in de samenkomende mannelijke en vrouwelijke energie geef ik daarin graag mijn support aan mannen en vrouwen en zullen in o.a. de groepssessies daar veel aandacht aan besteed worden.

Dit traject is zo intensief en interactief als jij zelf maar wilt, dat maakt het wel het meeste uniek. Ik hoop dat als je naar deze website geleid bent ik je aandacht heb getrokken om eens kennis te maken in een persoonlijk consult en wie weet wat ik voor jou kan betekenen.

Weet dat we vanuit dit geleide in onze missies komen en voor iedereen het zielspad een duidelijk gegeven zal zijn en worden en onze ware partner een cadeautje zal zijn na veel gedaan hard werk, wie denkt dat de partner eerst komt en dan het werk samen denkt precies verkeerd om. Je begint gewoon alleen aan je pad, onafhankelijk, vol licht en zuiverheid en wie jij uit mag zuiveren, allicht zit je partner in 2019 bij je werk inbegrepen?

Blijf geloven en zelf vertrouwen ontwikkelen en blijf je vooral spiritueel ontwikkelen want daarin komt jou pad ook tevoorschijn en het is niet erg om daar een beetje hulp in te zoeken, uiteindelijk zijn we allemaal zoekende en raken in elkaar allemaal dingen aan die we van ons zelf mogen zien. We moeten tenslotte allemaal het wiel opnieuw uitvinden in hoe we een relatie opbouwen, het is voor iedereen nieuw, spannend en totaal niet wat we gewend waren. Daar mogen we in 2019 mee om leren gaan, met elkaar.

 

Aho